Pitoni Gjigand

Kur guximi kalon çdo limit: Gruaja tenton ta shpëtojë, por sulmohet nga pitoni gjigand

Një vajzë e guximshme, e cila adhuron zvarranikët është përpjekur të shpëtojë një gjarpër që ishte bllokuar poshtë makinës së saj, por i ndodhi e papritura.

Ajo filloi të bërtiste për ndihmë kur pitoni gati 3 metra i gjatë iu mblodh rreht këmbës.

Ngjarja ndodhi më 6 Tetor në Brisbane, Britani kur gruaja po punonte në garazhin e saj rreth orës 19:00 dhe vuri re që macja kishte ndikuar në reagimin e gjarprin, i cili ishte bllokuar poshtë makinës.

Kur mbërriti policia, gruaja mbajti kokën e gjarprit ndërsa oficerët tërhoqën bishtin e tij për ta nxjerrë nga këmba e saj.