Meda

Kur gruaja e Medës i këndonte live, e ai e puthi

Këngëtari i njohur, Meda, tash e sa kohë merret me muzikë dhe tashmë jemi mësuar me zërin e tij.

Ajo që na çuditi kësaj here ishte bashkëshortja e tij, Lulja, e cila siç duket poashtu ka një zë të veçantë.

Shikoni se si këndon ajo live në studio, në një emision të xhiruar kohë më parë.