Londër

Kuqezi mbi makinat luksoze, shqipet i vënë “zjarrin” Londrës

Edhe pse jo fizikisht, festat e 28-29 nëntorin kanë bërë miliona shqiptarë në të gjithë botën të jenë bashkë me mendje dhe shpirt.

Shqiptarët në Londër si çdo vit tjetër edhe kësaj rradhe kanë ditur si të tërheqin vëmendje.

Me flamuj kuqezi dhe pak “zhurmë” shqiptare, ata kanë festuar për pavarësinë e vendit të tyre.