Talat Xhaferi

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut nis pushimet në bregdetin shqiptar

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi ka nisur pushimet në bregdetin shqiptar.

Në fotografitë që janë kapur nga objektivi i portalit Zyrtare.net, Talat Xhaferi shihet teska po ecë rreth palzhit të Rënës së hedhun në Shëngjin.

Kujtojmë që për shkak të pushimeve i gjithë Kuvendi ky mbyllur punimet dhe pritet të rikthehet me punë në shtator.