13 orë punë

Kryeministrin Haradinaj dhe ministrin Hamza i zë gjumi në Kuvend (FOTO)

Kryeministrin, Ramush Haradinaj, e ka zënë gjumi në sallë plenare të Kuvendit të Kosovës.

Deputetët pa asnjë pauzë, janë duke zhilluar punimet e seancës të filluara rreth orës 11:00 të mëngjesit.

Njejtë e ka nxënë gjumi edhe Ministrin e Financave, Bedri Hamza.