“Gërmia”

Krijimi i muzeut dhe sallës së koncerteve, Rama publikon pamje nga punimet brenda ish shtëpisë së mallrave “Gërmia”

Kreu i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka publikuar pamje nga punimet që po bëhen brenda ish-shtëpisë së mallrave “Gërmia”; për ta bërë gati për krijimin e muzeut dhe sallën e koncerteve.

Rama ka thënë se kjo po bëhet duke ruajtur identitetin e objektit.

“Gjithçka ndryshe, më bukur por duke ruajtur identitetin e objektit!”, ka shkruar Rama.

VIDEO BONUS: Varroset 26 vjeçari që vdiq pasi u godit nga një veturë në Prishtinë