Kosovari

Kosovari freskon këmbët teksa kthehet nga pushimet në Shqipëri

Një qytetar i ka freskuar këmbët nga dritarja e veturës me targa kosovare, gjatë udhëtimit Shqipëria për në Kosovë.

Vetura e tipit Audi ( Q7 ) që vie nga rajoni i Prishtinës, është fotografuar në Fushë Krujë, afër aeroportit të Rinasit.

Temperatuar e larta, dhe kolonat e gjata duket se nuk i ka përballuar qytetari që shihet në foto.