Kosova shkon në pushim me golin e Kolollit (VIDEO)

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes ndërmjet Kosovës dhe Maltës në kuadër të Ligës së Kombeve.

Kosova shkon në pushim me golin e Benjamin Kolollit të shënuar në minutën e parë.

Duhet përmendur se Kosova pati edhe disa raste të pastra shënimi.