Ylli i Kosovës

Kosova bëhet me ushtri, shikoni reagimin e Milot Rashicës

Kosova nga sot e ka Ushtrinë e saj. Deputetët e Kuvendit të Kosovës i thanë po transformimit të Forcës së Sigurisë së Kosovë në Forca të Armatosura.

Deputetët e Kuvendit të Kosovës miratuan në lexim të dytë Projektligjin për Ministrinë e Mbrojtjes, Projektligjin për Forcën e Sigurisë së Kosovës si dhe Projektligjin për shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Milot Rashica, ylli i Përfaqësueses së Kosovës, është ndër të parët që ka reaguar pas shndërrimit të FSK-së në Ushtri.

Rashica që është pjesë e Weder Bremen në Gjermani, ka publikuar në Instagram një fotografi të ushtarëve të rinj të Kosovës.