Agim Krasniqi

Konsulli i Kosovës në Shkup me veturë zyrtare tek ‘akrabatë’ (FOTO)

Keqpërdorimi i automjeteve zyrtare nuk ka të ndalur.

Burime të Ballkani.info pohojnë së jo rrallë herë ta shohin veturën zyrtare të Ambasadës së Kosovës në Shkup, gjegjësisht konsullin e përgjithshëm të kësaj ambasade Agim Krasniqi, i cili veturën diplomatike e përdorë, apo thënë drejtë e keqpërdor për vizita private tek të afërmit e tij në fshatin Drenoc të Malishevës dhe gjetiu.

Në vazhdim ju sjellim disa fotografi të siguruara nga Ballkani.info.