Për’puthen

Konkurrenti i “Për’puthen” flet për eksperiencën si zhigolo: Merrja 80 euro në orë

Sot është mbajtur takimi i dytë mes Aldisit dhe Fjorit.

Gjatë bisedës, Aldisi vendosi t’i rrëfehet Fjorit për të kaluarën e tij, shkruan Indeksonline.

Ai tregoi se ka punuar si zhigolo për më shumë se një vit.

Ka ndodhur për një vit, një vit e gjysme. Nisi si lojë. Merrja 80 euro në ora. Ka pasur raste kur kam marrë 1.000 euro për dy ditë. Gratë kanë qenë të moshave nga 30 deri në 45 vjeçe. Ka ndodhur para një viti”, tha ai.

Gjithashtu shtoi se ka hyrë në program për të gjetur fatin e jetës.