Lëngjet

Kombinimi i mollave, karotave dhe rrepave mund të shërojë këto sëmundje

Mënyra më e mirë për të marrë bollëkun e përfitimeve nga pemët dhe perimet është përmes lëngjeve.

Sipas ekspertëve, lëngjet e shtrydhura të freskëta janë më të dobishme sesa ngrënia e perimeve apo frutave të papërpunuara.

Ato mund të na ndihmojë të forcojmë sistemin tonë imunitar, të zvogëlojmë rrezikun e kancerit, të largojmë trupin tonë, të na ndihmojë të humbim peshën etj.

Megjithatë, ekziston edhe një lloj lëngu, përkatësisht kombinimi i mollave, karotave dhe rrepave në përzierëse frutash, i cili sjell një sërë përfitimesh shëndetësore.

Ndiqini ato më poshtë:

Përmirëson shëndetin e zemrës

Përmirëson shikimin

Përmirëson shëndetin e lëkurës.