Kryeqyteti

Kjo lagje nuk është në Bangladesh, por në Prishtinë. Shihni marren (VIDEO)

Banorët e Lagjes Kalabria në Prishtinë vazhdojnë të ankohen për kushtet e rënda të jetesës pasi që aty afër kalon një përrockë dhe kundërmon erë të rëndë.

Po ashtu edhe veturat kanë problem të kalojnë.

Banorët e kësaj pjesë të kryeqytetit vazhdimisht janë ankuar në komunë dhe te kryetari, Shpend Ahmeti, por deri tash asgjë nuk është ndërmarrë.

“Ne te Lagjes Kalabria jemi bere me ure te re. Ndalohet kopjimi i modelit. Ju faleminderit o Shpend Ahmeti”, ka shkruar banori i kësaj lagje, Muharrem Shahini, duke e postuar edhe një video ku shihet tmerri. /Ballkani.info/

https://www.youtube.com/watch?v=tILMZSPd5GY