Lista

Kjo është lista e diplomatëve të Kosovës që kanë lidhje me PDK-në dhe LDK-në (bijë e bija, motra…)

Ditët e fundit është ngjallur debati rreth lirimit nga detyra të katër konsujve nga ana e U.D Presidentes, Vjosa Osmani.

Një listë e detajuar më emra dhe mbiemra është publikuar në “Debat Plus” duke treguar afërsinë e diplomatëve të Kosovës me liderët politik të shtetit tonë, shkruan Ballkani.info

Plotë 42 diplomatë rezultojnë të jenë të afërt me anëtarët e subjekteve politike, thënë më saktësisht lidhje gjaku si: biri, bija, vëllau e motra e madje edhe burr kunate.

Më poshtë gjeni 42 emrat e afërt kryesisht me partitë LDK e PDK ( p.s në listë është shënuar gabimisht dy herë emri i vëllaut të Arben Gashit, Asdrenit):