Masakra në Gjilan

Kjo deklaratë e fqiut, mund të hap pistë të re hetimi rreth masakrës në Gjilan VIDEO

Një deklaratë e fqiut të familjes Bllaca, që jetonte në lagjen “Bujanina” ka bërë që ngjarja që tronditi Gjilanin të këtë një pistë shtesë hetimi.

Fqiu tha  se ai nuk dinte për ndonjë të keqe nga kjo familje, por ndoshta shkaqet ekonomike shtyen deri tek ekzekutimi i kësaj masakre, shkruan Ballkani.info

Kjo është deklarata e plotë e Njazi Idrizit rreth takimit pak para aktit kriminal me policen Valdete Bllaca:

“Gjatë ditës së djeshme kam takuar policen rreth orës 12:00. Ka biseduar me dikë në automjet. Kanë qenë një burrë dhe një grua…Pas një kohe kur jam kthyer, policia kishte vendosur shiritat. Më thanë se ka ndodhur një krim”/Ballkani.info