Marrëveshje

Kim Kardashian dhe Kanye West më në fund arrijnë në një marrëveshje

Kim Kardashian dhe Kanye West finalizuan divorcin të hënën, mund ta konfirmojë Page Six.

Kim dhe Kanye, do të kenë kujdestari të përbashkët me “qasje të barabartë” për katër fëmijët e tyre – North, 9, Saint, 6, Chicago, 4 dhe Psalm, 3 – sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga Page Six.

Megjithatë, burime të afërta me Kardashian i thanë TMZ se Kim do të vazhdojë të ketë fëmijë 80 për qind të rasteve – siç e pranoi West më parë në shtator.

Marrëveshja thekson gjithashtu se reperi i “Gold Digger” do të duhet t’i paguajë ish-bashkëshortes së tij 200,000 dollarë në muaj si mbështetje për fëmijët.

Ai është gjithashtu përgjegjës për 50 për qind të shpenzimeve arsimore të fëmijëve – si shkollimi i tyre – dhe shpenzimet e sigurisë.

Nëse Kardashian dhe West kanë ndonjëherë një mosmarrëveshje në lidhje me ndonjë nga katër fëmijët e tyre, atyre u kërkohet të marrin pjesë në ndërmjetësim, sipas marrëveshjes.

Megjithatë, nëse njëra palë nuk merr pjesë në ndërmjetësimin, pala pjesëmarrëse bëhet vendimmarrëse.

Për më tepër, pasuritë e pronave u ndanë në përputhje me marrëveshjen paramartesore të ish-çiftit.

Ata të dy hoqën dorë nga mbështetja bashkëshortore.

Ylli i “Kardashian” bëri kërkesë për divorc në shkurt të 2021-shit pas shtatë vitesh martesë./Prive/