KEDS

Këto vende do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

KEDS’i ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim

Këto janë vendet të cilat do të kenë mungesë ntë energjisë elektrike:

Prishtinë

NS 110/10(20)kV Prishtina 3, Dalja 10 kV Nr.14 Arberia (Kodi: 12000008) Ora: 13:00 – 15:00
Vendet: Arbëria 1, Arbëria 4, Arbëria 5, Arbëria 8 dhe Ismet Krasniqi.
Arsyeja: Punime në trafo ne projektin Ismet Krasniqi
***
TS 35/10kV Mazgiti, Dalja 10 kV Plemetin (Kodi: 15019003)
Ora: 09:00 – 15:30

Vendet: Plemetini, Hamidia, Bivolaku, Gllavotina, Strovci, Zhilivoda, Bequku dhe Millosheva (një pjesë).

***TS 35/10kV Fushe-Kosovë, Dalja 10 kV Apollonia (Kodi: 15018015) Ora: 10:00 – 10:30.Vendet: Banesat e ApollonisëArsyeja e ndërprerjes: Montimi i TMRr-ve.

***
TS 110/10kV Prishtina 7

• TS 10/0.4 kV Çagllavica 2 (Kodi: 19000034033) ora: 11:00 – 15:00.
• TS 10/0.4 kV Çagllavica 5(Kodi: 19000034036) ora: 11:00 – 15:00
• TS 10/0.4 kV Lagja panorama (Kodi: 19000034040) ora: 11:00 – 15:00
• TS 10/0.4 kV Afër Panoramës (Kodi: 19000034041) ora:11:00 – 15:00
• TS 10/0.4 kV Banesat Marigona 2(Kodi: 19000034037) ora: 11:00 – 15:00
• TS 10/0.4 kV Lagjja Rogreta (Kodi: 19000034046) ora: 11:00 – 15:00
Vendet: Një pjesë e lagjes Marigona 1 në Çagllavicë, Lagjja Panorama dhe Lagjja Rogreta.Arsyeja: Punime në projektin “Çagllavica 2”.

***
Prizren
NS 110/35/10kV Theranda , Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007)
Ora: 09:00 – 15:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Montimi i transformatorit, montimi i konzollave, izolatorëve si dhe tërheqja e përçuesit.

Peja

NS 110/10kV Klina, Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002)

Ora: 08:00-11:00 dhe 13:00-16:00Vendet: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.
Arsyeja: Ndërrimi i konzollave.

Gjakovë
20.12.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I, Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) Ora: 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosanë, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Kyçja në tension e stabilimentit 10 kV Cermjani.

***

TS 110/10 kV Gjakova 2, Dalja 10 kV Qendra (Kodi: 81000002) Ora: 11:00 – 11:10 dhe 14:50 – 15:00

Vendet: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Rruga Tirana, rr.Skënderbeu (një pjesë), rr.Tefik Çanga dhe Vëllezërit Frashëri.
Arsyeja: Punime në projektin “Dislokimi i rrjetit TM&TU – Te Lumi Krena”.

***TS 35/10 kV Gjakova 3, TS 10/0.4 kV -32 (Kodi: 81084023029) Ora: 11:00 deri ne ora 15:00
Vendet: rr.Dërgut Vokshi.

Arsyeja: Punime në projektin “Dislokimi i rrjetit TM&TU – Te Lumi Krena”.