Këto janë skulpturat më kreative në botë (Foto)

Skulptura është një formë e fuqishme e artit. Më herët, skulpturat janë përdorur që të prezantojnë Zotërat. Në fakt, ato janë bërë një formë e rëndësishme e të shprehurit në mes njerëzëve grekë, transmeton Ballkani.info

Ka shumë monumente por disa prej tyre dallohen me kreativitetin dhe kuptimin e thellë të lënë nga artisti.

Më poshtë mund të shihni një përzgjedhje të disa prej skulpturave më interesante në botë.

-Budapest, Hungari

-Francë

 

-Pragë

Shkretëtira e Kilit

UK