Këto janë çmimet e derivateve për sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës.

Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.62 euro për litër, i benzinës me 1.35 euro dhe i gazit me 0.75 euro, pra ka në rënie prej 2 centë për dizel dhe 1 cent në benzinë, ndërsa ka mbetur i pandryshuar ai i gazit.

Këto çmime janë publikuar nga MINT të dielën dhe vlejnë edhe për të hënën.