Këshilla për ciklin menstrual

Për shumë vajza dhe gra koha e menstruacioneve është ndër më të padëshiruarat e muajit.Ka shumë rëndësi që gjatë kësaj kohe të tregoni kujdesin e duhur ndaj trupit tuaj, në mënyrë që mirëqenia dhe shëndeti të jenë në gjendje të mirë.

Më poshtë disa këshilla që ta kaloni sa më lehtë këtë periudhë.

Pini ujë dhe qëndroni të hidratuar,Shmangni kafenë,Bëni ushtrime të lehta fizike,

Gjithmonë përmbajuni këshillave të mjekut,Nuk preferohet marrja e ilaçeve që nuk u është përshkruar nga mjeku.