Kërcënohet nëpërmjet Facebook-ut

Një femër ka raportuar në Polici se nëpërmjet rrjetit social ka marr një mesazh kërcënues.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Vëllezërit Gërvalla”, në Prishtinë ku sipas Policisë në lidhje me rastin është njoftuar prokurori dhe rasti është nën hetime.