Netflix

Keni edhe 1 ditë t’i shihni këta filma para se të largohen nga Netflix

Çdo muaj, Netflix i heq disa filma. Për shkak të të drejtave të licencimit, filmat dhe shfaqjet televizive hiqen pothuajse çdo ditë.

Ndërsa disa tituj që hiqen gatë muajit, zakonisht është dita e parë e muajit të ri, transmeton Indeksonline.

Ne kemi përpiluar listën e plotë të filmave që do të hiqen nesër (1 dhjetor), qe do të thotë vetëm edhe sonte mund t’i shihni.

Lista e plotë:

Across Grace Alley

Break Up 100

The Cable Guy

Cats & Dogs

Chal Bhaag

Close Encounters of the Third Kind

Close Encounters of the Third Kind: Director’s Cut

Dance With Me

Deuce Bigalow: European Gigolo

Don’t Go Breaking My Heart 2

Erin Brockovich

Falling Down

Faraar

Fury

Helios

How Do You Know

Interrogation

The Last of the Mohicans

The Legend of Secret Pass

Line Walker

The Little Mermaid

Love Off the Cuff

Mean Girls 2

The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear

<p>Filmi i Daniel Day-Lewis "The Last of the Mohicans" po largohet nga Netflix </p>

1000 Rupee Note

Open Season 3

Paid in Full

Poseidon

The Prestige

Roll With Me

Set Off

She Remembers, He Forgets

Shelby American

Sorry We Missed You

Sucker Punch

The Sweeney

Triple Tap

Triumph in the Skies

The Untouchables

<p>Klasiku gangster i Brian De Palma 'The Untouchables' po largohet nga Netflix </p>

The Violin Player

Wandering Stars

Where the Wild Things Are

Why Me?

Wild Wild West

Wind Blast

Zathura./Indeksonline/