Këngëtarja e njohur

Këngëtarja e njohur e humb foshnjën

Christina Perri ka njoftuar se ka pësuar abort.

Këngëtarja 34-vjeçare pësoi abort spontan vetëm disa ditë pasi njoftoi se mund të duhet të lind vajzën e saj para kohe, shkruan People.

Christina Perri ka zbuluar se ka humbur fëmijën vetëm disa ditë pasi njoftoi se mund të duhet të lindë vajzën e saj para kohe.

Këngëtarja 34-vjeçare njoftoi në Instagram të martën se vajza që ajo dhe burri Paul Costabile ka ndërruar jetë.

“Natën e kaluar ne humbëm vajzën tonë. Ajo lindi pa shenja jete pasi luftoi aq shumë për të arritur  në botën tonë. Ajo është në paqe tani dhe do të jetojë përgjithmonë në zemrat tona”, tha këngëtarja.

Perri, e cila më parë pësoi një abort spontan, ndau një fotografi të bërë brenda spitalit me burrin e saj reporter, ku shihen duke mbajtur gishtin e fëmijës.