Nicki Minaj

Këngëtarja e famshme në lidhje dashurie me njeriun që ka dosje të frikshme policore

Reperja e famshme ka zbuluar në rrjetet sociale një marrëdhënie të re me një burrë që ka një të kaluar të trazuar prapa tij.

Në vitin 2006, ai u akuzua për vrasje në tentativë, pas së cilës ai ishte në burg për shtatë vjet.

Nicki Minaj dhe Kenneth Pety kanë qenë së bashku për disa muaj.

Kenneth, i njohur më mirë si Zoo, u akuzua për sulme seksual ndaj një vajze 16- vjeçare 20 vjet më parë. Ai u dënua me 18-54 muaj burg, por nuk është i sigurt se sa ka shërbyer.

Nicki, sipas portalit TMZ, tashmë po mendon për fëmijët dhe martesën, dhe tifozët e saj nuk janë aspak të lumtur për shkak të kësaj lidhjeje.

Ajo pohon se lidhja është serioze dhe nuk shqetësohet për të ardhmen, pasi beson se Kenneth është një njeri i mirë.