Këngëtari i famshëm

Këngëtari i “Zhutave” e harrnon sharkinë me letër ngjitëse pasi e ka thyer duke e goditur duke kënduar këngën: Jemi ushtarë të Hashim Thaçi

Këngëtari i famshëm i grupit muzikor “Zhutat” është parë në një aheng duke kënduar me sharki të arnuar.

“Zhuti” e ka arnuar sharkinë e tij me letër ngjitëse, kjo pasi e ka thyer atë duke e goditur atë.

Mënyrë e veçantë kjo e të kënduarit, edhe pse pak brutale dhe e tepruar.

Në këngën e tij zhutat këndojnë për komandantin legjendar të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Adem Jasharin dhe ish-presidentin e Kosovës, Hashim Thaçin.