KEDS

KEDS: Në këto vende nuk do të ketë nesër energji elektrike

KEDS ka njoftuar lidhur me punimet në rrjet të cilat do të bëhen gjatë ditës së nesërme. Nga KEDS u theksua se si shkak i këtyre punimeve do të ketë edhe ndërprerje të energjisë elektrike.

Prishtinë

1.
NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:00
Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.
Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët TS Matiçani 2.

2.
TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:
Dalja 10KV Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) prej orës 10:30 deri në ora 14:30.
Vendet: Miradi e Epërme.
Arsyeja: Punime ne projektin Instalimi i TS-it të Ri në NS Miradi e Epërme.

Pejë

1.
TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Degëzimi 10kV (Kodi 52000002025, 026, 027, 028, 029, 030, 021, 022, 035.) nga ora 11:00 deri në ora 14:00
Vendet: fshati Zllakuqan.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm në Zllakuqan te Kisha katolike.

2.
Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:
LP 10kV Klina III (kodi: 52056001) prej 10:30 deri në ora 12:30
Vendet: Lagjja Somoni, rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tëreze, Sheshi Faruk Elezi, rr. Drini i Bardhë, Qendra e regjistrimit civil, rr. Abedin Rexha. rr. Elena Gjika, Motel Nora, rr.e Gjimnazit, Spitali Nëna Tëreze, Shkollat e mesme “Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina dhe Lagjja Haxhaj.
Arsyeja: Tërheqje e grupit matës kontrollues nga TS Klinë.

3.
TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi 53000005) nga ora 12:00 deri në ora 14:00
Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaqel dhe Maznik.
Arsyeja: Përgatitja e energjizimit të SSh në Irzniq.

Prizren

1.
TS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 10:00 deri në ora 12:00
Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së thyer në fshatin Kushnin.

19.05.2021
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:
Dalja 10kV Orllati (Kodi: 16100005 ) nga ora 10:00 deri në ora 12:00
Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.
Arsyeja: Demontimi i transformatorit të vjetër.

19.05.2021
Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.
TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006) prej orës 11:00 deri në ora 14:00
Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.
Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllës së tensionit të mesëm 12/1600, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Mitrovicë
1.
TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 11:00 – 11:15 si dhe nga 15:45 – 16:00
Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.
Degzimi 10 kV (Kodi: 74000004027, 028, 029, 030, 031, 032, 033, 034, 036, 037, 041) prej orës 11:00 deri në ora 16:00
Vendet: Qirez Hyseni, Likoshan, Gradicë, Likoshan.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.