KEDS: Në këto qytete dhe fshatra do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën dhe të enjten

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar për orarin dhe vendet ku të mërkurën dhe të enjten do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Në njoftimin, KEDS tregon arsyet pse do të ndalet rryma dhe kohëzgjatjen e ndërprerjes.

Këto janë planet sipas rajoneve të vendit për më 17 dhe 18 tetor:

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Breznica (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projektin për kycjen e LP të ri në pjesën Mazgit-Barilevë dhe demontimi i LP të vjetër.

2

Më 17.10.2018 në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Lagja e Gjinollve(Kodi: 14000009228) prej orës 09:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja e Gjinollëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në kuadër të projektit Lot 15-Gjinollët.

3.

Më 17 dhe 18.10.2018 në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fushe Kosova 2 (Kodi: 10012005) prej orës 09:00 deri në ora 16:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa te tregu, Uglari komplet një pjesë të Fushë- Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e kabllove të reja.

4.

Më 17 dhe 18.10.2018 në NS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresje (Kodi: 10012004) prej orës 09:00 deri në ora 16:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Banesat Bresje Fushë- Kosovë, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e kabllove të reja.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komoran (Kodi: 16023007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovci (një pjesë) dhe Llapushniku (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

2.

Më 17.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi:14000010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

3.

Më 17.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadicë (Kodi:14000011) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Doganë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

4.

Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgit- një pjeseë Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

5.

Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliq-Ballaban (Kodi: 14016002) prej orës 10:30 deri në ora 15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë në LP 10 kV.

6.

Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 09:30 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci Gushterica e Epërme Shushica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, pastrim i trasesë në LP 10 kV.

7.

Më 16.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndërprerësit.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 17.10.2018 në NS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të TM dhe pastrim traseje.

2

Më 17.10.2018 në NS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

3

Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klina 3 (Kodi: 52056001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagja Somoni, rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tëreze, Sheshi Faruk Elezi, rr. Drini I Bardhë, Qendra e rigjistrimit civil, rr. Abedin Rexha. rr. Elena Gjika, Motel Nora, rr. e Gjimnazit, Spitali Nëna Tëreze, Shkollat e mesme “Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina dhe Lagjja Haxhaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i Transformatorit të mbingarkuar në TS Ambullanta.

3

Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Deqani (Kodi: 53000003) prej orës 12:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Deçani Qyteti, Deçan KEDS, Deçan Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabregu.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i ndërprerësit.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 17.10. 2018 në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kllokot (Kodi: 61065004) prej orës 11:00 deri në ora 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit në LP 10(20) kV Kllokoti dhe Stacionari në kuadër projektit LOT 11 Gjilan-Mitrovicë 2017 nënprojekti Kllokot.

2.

Më 17.10. 2018 në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacionari (Kodi: 61065003) prej orës 11:00 deri në ora 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Banja e Kllokotit, Banja Nëna Naile, Mulliri Tina Fabrika e Ujit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit në LP 10(20) kV Kllokoti dhe Stacionari në kuadër projektit LOT 11 Gjilan-Mitrovicë 2017 nënprojekti Kllokot.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 17.10. 2018 në NS 35/10 kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Uglar (Kodi: 60060016) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxht, Sllubica, Kokaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

2.

Më 17.10. 2018 në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi: 61065012) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, T.S Privat 1 .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i L.P dhe pastrim i trasesë.

3.

Më 17.10.2018 në NS 110/10kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j18-Spitali (Kodi: 63000018) prej orës 00:00 deri në ora 02:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa pas Spitalit dhe Kodra e dëshmorëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Kontrollim i vajit ne transformator.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 17.10.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pestova-Mulliri (Kodi: 73000010) prej orës 10:00 deri në ora 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Elektrik 1, Mulliri Elektrik 2-Maxhunaj, Fabrika e Patateve ”Qips”Pestovë, Restorani ” Ura e Gurit ”Maxhunaj, Fabrika e Drurit ” BINI ” Maxhunaj, Fabrika e Seperacijonit Maxhunaj

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sollana (Kodi: 71075008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjet Parku i Solanës dhe Vaganica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

2.

Më 17.10.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 08:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci,Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i izolatorëve, siguresave, shkarkuesve dhe shtrëngim i përçuesve.

2.

Më 17.10.2018 në NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë,Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 17.10.2018 në NS 35/10 kV Prizreni 4 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkolla Normale (Kodi:30033004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kabllit 10 kV dhe vendosja e shkarkuesve.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 17.10.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjinoci (Kodi:32000003) prej orës 10:30 deri në ora 14:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP.

2.

Më 17.10.2018 në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hasi 2 (Kodi:30034003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, revizion i LP.

3

Më 17.10.2018 në NS 35/10 kV Zhuri do të këtë ndërprehet:

Dalja 35 kV Dragash (Kodi: 300360) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë, rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi,Shkolla fillore.Ambullanta mjeksisë familjate,Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc, Fshatrat : Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja , Bellobradi,Brruti,Kapre,Kosavë,Pllajnik,Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala Rapqa e ulet, Rapqa e epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci,Ferma TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne dhe Rematex.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Vërejtje:

Gjate kësaj ndërprerje pa furnizim mbetet Hidrocentrali HC‘’Eurokos’’

4.

Më 17.10.2018 në NS 35/10 kV Zhur(Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 35 kV Dikanca (Kodi: 300370) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Frigofood, Fshati Brod dhe afariste:N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance, Baqkë, Dikancë, Leshtan dhe Radeshë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Verejtje:

Gjate kësaj ndërprerje pa furnizim mbetet Hidrocentrali ‘’Dikanca’’.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 16.10.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 13:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e trafos së re.

2.

Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllave 10 kV.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 17.10.2018 në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive, rvizion i LP.

2.

Më 17.10.2018 në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshtrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe pastrim i trasesë.