Njoftim

KEDS-i me punime në rrjet, ja në cilat zona do të ketë ndërprerje të energjisë

KEDS ka njoftuar për punime në rrjet për siguri të sistemit.

Përmes këtij njoftimi, KEDS ka njoftuar edhe zonat në të cilat do të kryhen këto punime, shkruan lajmi.net.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët- Matiçani 2.

2.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001 ) prej orës 10:30 deri në ora 10:40

Vendet: Mramor, Slivovë, Brusi, Busi, Zllashë, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Punime ne projektin LP 10 kV Cervadikët- Keqekoll deri në Zllashë.

3.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashtic Radashec (Kodi: 14016001) prej orës 13:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Grashtice dhe Radashec.

Arsyeja: Punime në projektin LP 10 kV Cervadikët- Keqekollë deri në Zllashë.

4.

TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

TS10/04 kV GSM-Vala (Kodi: 10014001068) prej orës10:30 deri ne ora 15:00

Vendet: GSM-Vala .

TS10/04 kV Zllashi (Kodi: 10014001021) prej orës 10:30 deri ne ora 15:00

Vendet: Zllashi

TS10/04 kV Vitia e Marevcit (Kodi: 10014001022 ) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Vitia e Marevcit.

Arsyeja: Ndryshim i furnizimit me energji elektrike.

5.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

TS 10/04KV Mihajl Grameno (Kodi 10012181096) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Mihajl Grameno.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të djegur matës rrymor.

6.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bregu i Diellit I trafoja 4 (kodi: 11000019080) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: rr.Mehmet Gradica – një pjesë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave.

Pejë

1.

TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Puhovci (Kodi: 50051009) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Kisha Katolike, Ambullanca e stomatologjike, Dukagjini 1, TS 5 dhe Dukagjini 2.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Spitali (Kodi: 50051008) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Spitali dhe Pompat e ujit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10kV M. e zezë (Kodi: 50051007) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezervë TS-7/2, KFOR-i italian,KFOR-i argjentinas.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishtë 1, Drelaj dhe Bregu Kuqishtë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fortesa (Kodi: 82081009) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: fshatrat Bellacërk, Sopniq.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ratkoci (Kodi: 82081006) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc, Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

21.05.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bardhi i Madh (Kodi 15018018) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhin e Madh.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04KV Komoran te shkolla (Kodi 16023007101) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Komoran te shkolla

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Zhvendosja e përçuesve në shtyllat e reja.

21.05.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (kodi: 19000035011, 028, 247, 003, 004, 156, 161, 164, 137, 012, 129, 146, 159, 162, 163, 248, 273, 249) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Kamp shtëpiza, Depo te Luli, Delux, Preoci 3 , Mercedes Mita, Muja Preniqi “Autosallon”, Gani Aliu, Driton Mehmeti, Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K, Obj.priv. Hamdi Mehmeti, NTSH “Zhaki Advertising”-, DURMISHI” shpk, Hart Point R.H.”Sh.p.k, “Binni” shpk, F-SHPED SH.P.K , AKOMA TE ISAKU”-, Fitim Lutfi Hasani dhe “GAMMA”.

Arsyeja: Vendosja, zëvendësimin e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakovë

1.

Në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 15:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Eliminimi i vërejtjeve të dala nga Pranimet Teknike.

22.05.2021

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 6 do të ketë ndërprerje totale:

NS 110/10kV Prishtina 6 (Kodi:10011) prej orës 00:00 deri në ora 04:00

Vendet: Qytetza Pejton 2, RTK, Kuvendi, Fakulteti Fizolofik, Objekti C7 dhe Ulpiana, Lagjja Dardania te Santea, Lagjja e Muhaxherëve, Lagjja Kurrizii 1, Dardania BII, Hoteli Grandi, Qendra, rr.Fazli Grejçevci te Burgu, Ndërtesa e PTK, Termokosi, Ulpiana, Mikro III, Bena-af-i, një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra tregtare.