LAJMI I FUNDIT

KEDS dhe Policia kapin në flagrancë disa biznese duke vjedhur rrymën

Me asistencë të Njësisë Speciale të Policisë, punëtorët e KEDS-it, të premten destinacion patën Gjakovën.

Ata ndërmorën aksion ndaj disa bizneseve të cilat dyshoheshin për keqpërdorim të energjisë elektrike.

Ekipet e KEDS-it, pas kontrolleve në dy vende, nuk hasën në keqpërdorues të energjisë elektrike, edhe pse gjatë aksionit kishte përplasje verbale mes tyre dhe pronarëve të bizneseve, raporton televizioni publik.

Por pas inspektimit në një autolarje, punëtorët e KEDS-it vërejtën se energjia elektrike po keqpërdorej.

Ndaj këtyre personave merren masat sipas procedurave ligjore.

Aksionet e tilla po zhvillohen për të parandaluar çdo keqpërdorim të rrymës, meqë Kosova në anën tjetër është duke u përballur me krizë energjetike.