Reperja

Kaq të bukur e ka nënë Tayna

Thuajse çdoherë është komentuar për pamjen e saj.

Reperja Tayna ka hedhur një fotografi në Instastory përmes së cilës ka treguar se nga kush e ka trashëguar bukurinë.

Fjala është për imazhin që e bëri me të ëmën e saj.

Nënë e bijë duken mjaft bukur pranë njëra-tjetrës dhe shumë të bukura në të njëjtën kohë.

loading…