AKP

Kapja e Bordit të AKP-së nga Vetëvendosje, kyresuesi dhe anëtari vijnë nga partia e Kurtit

Qeveria e Kosovës ka propozuar tetë emra për bordin e Ndërmarrjes Publike “Agjencia Kosovare e Privatizimit”. Ndër ta është edhe Nazmi Mikullovci, i cili ka qenë kryesues i Komitetit për Industri në Lëvizjen Vetëvendosje.

No photo description available.