Kapet Robensi shqiptar i dënuar me 18 vite burg në Itali

Një shqiptar u arrestua nga policia ditën e sotme, pasi u zbulua se ishte i shpallur në kërkim dhe i dënuar në Itali me 18 vite burg, ku edhe do të ekstradohet.

Robens (Arben) Berberi 52 vjeç, banues në Durrës është dënuar nga Gjykata e Milanos në Itali me 18 vite burg për veprat penale “Organizatë kriminale” dhe “Trafik narkotikësh”