Krizë edhe për ujë

Jo veç reduktime të rrymës, në disa lagje të Kamenicës s’do të ujë të pijes gjashtë orë për gjashtë ditë

Në disa lagje të komunës së Kamenicës do të ketë reduktime të ujit për gjashtë ditë me radhë.

Sipas Kompanisë Rajonale për Ujë dhe Kanalizim “Hidromorava”, në lagjet Iliria, Malësia dhe Çamëria do të ketë ndërprerje të ujit për arsye të mbushjes së rezervuarit.

Reduktimet e ujit janë paraparë nga nesër më 16 gusht deri më 21 gusht.