Marina Vjollca

Jeta luksoze e Marinës nuk ka të ndalur… ja çka bleu afër 1000 euro

Se bën jetë luksoze, tashmë e kemi kuptuar.

E së fundmi është publikuar çmimi i një fustani të Marinës dhe shihet se e kap shifrën e 975 eurove.

Geti dhe Marina edhe pushimet i bëjnë në vende të shtrenjta.

Ndër të tjera Marina duket se është mërzitur me gjendjen e pandemisë pasi para disa ditësh është kthyer në kohë dhe ka kujtuar një nga pushimet luksoze me Getin.