Jep dorëheqje Ministri i Brendshëm

Kryeministri Rama njofton dorëheqjen e ministrit të Brendshëm, Fatmir Xhafaj. Rama shkruan se ka pranuar largimin e ministrit Xhafaj.

“Pranova dorëheqjen e ministrit Xhafaj, të cilin e falenderoj për kontributin e çmuar.

Gjeneral Sandër Lleshi do të sjellë një energji të re pozitive në krye të Punëve të Brendshme. Traseja është e shtruar.

Tani duhet rritur shpejtësia dhe duhen arritur rezultate edhe më domethënëse”, shkruan Rama.