tragjedia

Javën që vjen mbërrijnë trupat e viktimave të tragjedisë në Bullgari

Ministri i Jashtëm, Bujar Osmani, në një konferencë për shtyp pranë Qeverisë  tha se trupat e viktimave të tragjedisë duhet të mbërrijnë javën që vjen.

 Ndërsa të lënduarit planifikohen që nesër të transferohen 2 të mbijetuarit e parë, më 28 nëntor dy të tjerë, më 1 dhjetor edhe të tjerët.

Fillimisht të lënduarit do të shtrohen në spitalin e Shkupit për kontroll mjekësor dhe pastaj do të transferohen nëpër shtëpitë e tyre.