Ndryshimi i botes

Ja si ka ndryshuar bota gjatë 50 vjetëve të fundit (Foto)

Bota ka evoluar jashtëzakonisht shumë gjatë 50 vjetëve të fundit. Teknologjia dhe mediat sociale kanë luajtur rol të madh në përparimin e shoqërisë. Njerëzit ndryshuan mënyrën e tyre të të menduarit, u bënë më tolerantë dhe në të njëjtën kohë edhe më të pakujdesshëm dhe të çuditshëm.

Megjithatë, janë disa gjëra për të cilat do të na marrë malli gjithmonë – për shembull, thjeshtësia e jetesës gjatë asaj kohe.

Brightside ka mbledhur disa imazhe që tregojnë ndryshime të rëndësishme në aspekte të ndryshme të jetës në 50 vjetët e fundit.

DIKUR/TANI