Gjykuesit e UÇK-së

Ja kush do t’i gjykojë pjesëtarët e UÇK-së në Gjykatën Speciale (Foto)

Gjykata Speciale, me seli në Hagë, e cila do t’i gjykojë pjesëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, që pritet të akuzohen, i ka bërë publike edhe biografitë dhe fotografitë e gjykatësve të saj.

Ata janë kryesisht nga vendet evropiane dhe disa prej tyre kanë qenë edhe pjesë e EULEX-it në Kosovë, transmeton Ballkani.info.