Prizren

Iu vidhet qeni dy pjesëtarëve të personelit të KFOR-it në Prizren

Policia e Kosovës ka njoftuar se dy pjesëtarëve të personelit të KFOR-it u është vjedhur një qen në Prizren.

Siç njofton Policia, rasti ka ndodhur ditën e premte.

“Më 10.09.2021, rreth orës 14:35 dy pjesëtarë të personelit të KFOR-it turk kanë ardhur në Stacioni Policor Prizren dhe kanë raportuar se u është vjedhur një qen ngjyrë kafe pronë private e personelit të KFOR (jo qen zyrtar i KFOR), duke sjellë edhe një video nga kamerat e sigurisë ku shihej një person duke e futur qenin në automjetin e tij .Pas një pune hetimore nga ana e njësive policore të Stacionit Policor Prizren është arritur të që të lokalizohet i dyshuari B.Z., i ditëlindjes 1975, dhe tek i njëjti është gjet dhe sekuestrua qeni”, njofton Policia.

Policia bën të ditur se është kontaktuar personel i KFOR-it dhe iu është kthyer qeni.

“Lidhur me ketë rast është njoftuar prokurori i shtetit për veprimet e ndërmarrura lidhur me ketë dhe rasti shkon në proceduar të rregullt”, vijon njoftimi.