Rina Krasniqi

Ish këngëtarja e hitit “DABA DABA”, një nga femrat më të bukura shqipëtare

Rina Krasniqi dhe motra e saj u bënë përformueset e njërës prej këngëve më të famshme për fëmijë në pasluftë.

Kënga titullohet ‘DABA DABA’ dhe dëgjohet me ëndje edhe sot nga shumica e fëmijëve në Kosovë dhe më gjerë, shkruan Ballkani.info

Por njëra nga këngëtaret, nuk është marrë më as me muzikë apo me ndonjë profesion tjetër që do shfaqte fytyrën e saj në ekran.

Në një nga fotot e siguruara nga Ballkani.info, ajo shihet se posedon një bukuri të paparë dhe lirisht mund të konsiderohet si një nga femrat më të bukura në Kosovë./Ballkani.info/