kryetari i LDK-së

Isa Mustafa uron Krishtlindjen

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka uruar gjithë qytetarët e besimit katolik me rastin e festës së Krishtlindjeve.

Në mesazhin e kryetarit të LDK’së shkruan:

“Në këtë ditë feste familjet e juaja të jenë të mbushura me shëndet, begati dhe dashuri .Çdo festë, edhe kjo le t’i gjejë çdo familje të bashkuar kudo që janë”, thuhet në urimin e kryetarit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa.