Arta Nitaj

Imazhet që s’u panë nga ditëlindja e 24-të e Arta Nitajt

Ditë më parë, aktorja Arta Nitaj festoi dtiëlindjen e 24-të dhe natyrisht se nuk mungoi ndeja për të.

Ajo mblodhi personat më të dashur të saj në një vend dhe u argëtua pa fund bashkë me ta, ndërsa vendosi të dukej shumë joshëse me fustan blu.

Me anë të postimeve të fundit, Arta është kthyer pas në ditëlindjen e paharruar të saj dhe solli imazhe nga ndeja.

Fustani blu i hapur në disa pjesë të trupit, ia theksonte asaj format trupore,  ndërsa edhe ambientin e kishte dekoruar ngjashëm me veshjen.

Arta thotë se po ndihet shumë e bekuar në këtë 24-vjetor.