Prishtinë

IKShPK-ja me paralajmërim për qytetarët e ndjeshëm të Prishtinës, ajri jo i shëndetshëm

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës kanë paralajmëruar personat e ndjeshëm se në kryeqytet ajri nuk është i shëndetshëm

Sipas postimit të fundit të këtij institute, shihet se indeksi i cilësisë së ajrit është 106.

Përndryshe IKShPK-ja dha një listë rekomandimesh për personat e ndjeshëm.

Mund të jetë një imazh i re dhe teksti