IKSHPK

IKSHP-ja njofton se kur mund të përfundojë virusi korona, kërkon edhe pak durim!

NE MUNDEMI BASHKË ME JU!

Qytetarë të dashur! Ju lutem përmbajuni rekomandimeve të Institutit Kombëtar dhe Ministrisë së Shëndetësisë.

Tani ju mund të na ndihmoni shumë duke qëndruar në shtëpi!

Ne situatën epidemiologjike po e mbajmë duke e frenuar me një fre duke bërë xixa!

Ky fre mund të ndalet në dy javët e ardhshme me ndihmën tuaj.

Andaj, na ndihmoni ta frenojmë bashkë me forcë të përbashkët

Virusi nuk ka këmbë, mos ia jepni këmbët virusit që të vij tek ju!