Humori

Identik si Albin Kurti, aktori i Portokallisë me interpretim gjenial të kryeministrit kosovar VIDEO

Një interpretim dhe dukje identike sikurse kryeministri i Republikës, Albin Kurti.

Portokalli sjellë disa skeçe ku shihet Kurti dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.