COVID-19

I sheh sherrin, klienti del pozitiv me koronavirus pas vizitës në shtëpi publike

Një burrë nga Hong Kongu kërkoi shërbimet e një prostitute në një bordello para se të dilte pozitiv ndaj koronavirusit.

Të dielën, policia ka nisur një operacion për gjurmimin e kontakteve për të gjetur punonjësen e seksit të përfshirë dhe kontaktet e pacientit.

Të hënën, oficerët mbërritën në ndërtesën King Hing në kryqëzimin e Rrugës Fa Yuen dhe Rrugës Argyle për të gjetur prostitutën, por nuk ia dolën.

“Punonjësja i seksit nuk u gjet sepse burri nuk ishte në gjendje të tregonte se në cilin kat dhe njësi ndodhet bordelloja brenda ndërtesës,” tha një burim policor.

Ai tha se kishte disa shërbime të bordellos në dy kate të ndërtesës që burri kishte vizituar. “Zyrtarët u kishin kërkuar punëtorëve të seksit atje t’i nënshtroheshin testeve Covid-19”, tha ai.