Gjilan

I ngordhin papritur tri dhi, gjilanasi raporton rastin në polici

Një person ka raportuar në polici se ka lëshuar dhitë për të kullotur, ndërkohë tri prej tyre kanë ngordhur.

Ngjarja ka ndodhur të dielën në Gjilan, rreth orës -15:54.

“Ankuesi rastin e ka lajmëruar tek zyrtarët e Veterinës të cilët nga kafshët kanë marr mostrat e gjakut për analiza”, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës.

Në polici rasti është hapur si keqtrajtim I kafshëve, ndotja e ushqimit dhe ujit për kafshë.

Ndërsa, në lidhje me rastin është njoftuar prokurori.