VIDEO

I moshuari: Pa gru s’ka kurgjë, as jeta nuk është interesant

Dhuna ndaj grave është ndër temat më të komentuara dhe të cilat kanë zgjuar reagime të shumta në vend.

Shoqëritë civile kanë ndërrmarrë aktivitete për parandalimin e dhunës ndaj grave me thirrje dhe protesta, në drejtim të institucioneve shtetërore.

Reth këtyre çështjeve, qytetarët për Gazetën Insajderi pohuan se duhet të bëhet më shumë nga ana shtetërore, në mënyrë qe të mos kemi raste që përfundojnë edhe me fatalitet.

“Vetëm njerëzit e dobët i rrahin gratë, burri nuk e rreh grun, jeta pa gru nuk është interesant”, u shpreh një nga qytetarët.