Kryetarin e Komunës

I mbijetuari i masakrës së Suharekës Gramoz Berisha, ka fjalë të mëdha për Bali Muharremajn VIDEO

I mbijetuari i masakrës së Suharekës, Gramoz Berisha, ka falënderuar përzemërsisht Kryetarin e Komunës, Bali Muharremaj, për rregullimin e varrezave, si dhe ndërtimin e memorialit të familjes Berisha, shkruan Portali.info

Berisha, në emisionin ‘Personale’ në Dukagjin theksoi se zakonisht kur ka shkuar në vizitë tek varrezat ka qenë gjithçka e pa rregulluar, por me inciativen e Bali Muharremajt është ndërtu një memorial ashtu siç e kanë merituar të gjithë të rënët.

“Falëminderit për këtë foto, zakonishtë kur kam shkuar te varrezat ka qenë shumë e veshtirë për mua, sepse ai vend ka qenë i pa rregulluar, dhe me inciativen e Bali Muharremajt ai vend është rregulluar dhe është ndërtuar një memorial ashtu siç ata të gjithë e meritojnë, dhe do të shërbej si vend kujtimi për të gjithë” tha Berisha.