Gjinoc-Suharekë

Humanisti i madh kosovar, Halil Kastrati finalizon edhe një tjetër punë të madhe me shoqatën që drejton

Humanisti i madh kosovar, Halil Kastrati arrin të përfundojë edhe një punë të madhe me shoqatën që drejton

Humanisti kosovar, Halil Kastrati ka njoftuar se kanë zgjeruar aktivitetet me përurimin e pikës së re të Shoqatës “Jetimat e Ballkanit”, në kuadër të shtëpisë së pleqve në Gjinoc të Suharekës.

Ai në një postim në Facebook ka falenderuar bëmirësit e kësaj shoqate, e cila njihet si një prëj shoqatave bëmirëse më të mëdha në ballkan dhe jo vetëm, transmeton Ballkani.info.

“Një tjetër moment i rëndësishëm për shoqatën Jetimat e Ballkanit. Nga sot me zgjerimin e aktivitetit tonë, Zyret qendrore të shoqatës zhvendosen në objektin e shtëpisë së të moshuarëve në Suharekë”, ka shkruar Kastrati.

Ky është postimi i plotë:

https://www.facebook.com/halil.kastrati/posts/5365465986812110